Leonhard Nilsen & Sønner AS (LNS) er Nord-Norges største entreprenør med aktiviteter både internasjonalt og i hele Norge. Selskapet driver med bygging av tunneler, veier, masseflytting og gruvedrift. Selskapet er en del av LNS-gruppen som består av 13 bedrifter og har ca. 760 ansatte. Omsetningen i 2018 for hele gruppen var 1,76 milliarder.

 

Vi søker Driftsleder eiendom

Stilling

Driftsleder eiendom

Utlyst:

Søknadsfrist:

Tiltredelse:

25.11.2021
10.12.2021
Etter avtale

LNS Spitsbergen AS – den arktiske entreprenøren

LNS Spitsbergen AS (LNSS) er et selskap i LNS gruppen og har vært etablert på Svalbard siden år 2000. Selskapet har i dag stor aktivitet på Svalbard innen mange områder, som for eksempel entreprenørvirksomhet, kulltransport, eiendomsdrift, rehabilitering og nybygging av boliger og næringsareal, alle typer verkstedtjenester, fundamenteringsboring, betongproduksjon, tankanlegg og drivstoffdistribusjon, terminal og logistikktjenester.

Vi holder til i Longyearbyen, midt på Svalbards «hovedøy», Spitsbergen. Byen har 2400 innbyggere, men har tilbud som en langt større by. Her er det et rikt tilbud innen fritidsaktiviteter, kultur, idrett, festivaler og arrangement. Utenfor byen ligger uendelig med turmuligheter, jakt, fangst og fiske. Om du liker snøscooter eller båt, fotturer, skiturer eller hundesleder, yrer det av muligheter.

Vi søker Driftsleder eiendom

Vi søker etter en allsidig og selvgående driftsleder til vår eiendomsavdeling. Driftsleder skal sørge for den daglige operative driften av våre eiendommer, Totalt drifter og forvalter eiendomsavdelingen ca 70.000 kvm bolig og næringseiendom som inneholder både smått og stort innen næringsdrift som lager, verksteder, tankanlegg osv. Stillingen inngår også i vår oljeberedskap.

Vi ser etter deg som:

  • Har fagbrev og/eller flere års erfaring i et byggteknisk fag.
  • Er selvgående, ryddig og systematisk.
  • God handlekraft og sterk gjennomføringsevne.
  • Kan utføre og lede små og mellomstore prosjekter innenfor egen eiendomsmasse.
  • Er flink på IT, og gjerne har erfaring med FDV-programmet FAMAC.
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig, alternativt et av de skandinaviske språkene.

Vi kan tilby:

  • En meget variert hverdag.
  • Vi har gode lønns-, forsikrings-, og pensjonsbetingelser.
  • Vi har boligordning og ordninger i forhold til flytting og reiser.

Arbeidssted: Longyearbyen, Svalbard

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Eiendomssjef Ørjan Olsen tlf. 904 04 646 eller e-post orjan.olsen@lns.no

Søknadsfrist 10.12.2021